Antena 3 CNN Politică Avocatul Elenei Udrea: Acuzaţia de luare de mită NU se probează

Avocatul Elenei Udrea: Acuzaţia de luare de mită NU se probează

Avocatul Elenei Udrea: Acuzaţia de luare de mită NU se probează
10 Apr 2015   •   14:00

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat vineri că în cazul clientei sale nu există probe concrete, ci doar declaraţii, cum a fost cea făcută de Nastasia.

 
”Procurorul a venit cu o acuzaţie bazată pe declaraţiile lui Nastasia. În afară de aceea declaraţie, nu mai există nimic”, a spus acesta.
 
”M-am adresat judecătorului pentru că la momentul în care s-a prelungit măsura arestului preventiv, temeiurile s-au schimbat. Toate probele din 23 martie au combătut ancheta Parchetului. De exemplu, raportul SPP arată că din 6 octombrie nu se pot da detalii”, a declarat Marius Striblea.
 
În ceea ce priveşte plecarea Elenei Udrea în străinătate fără a fi însoţită de SPP, Striblea a declarat:
 
”Era procedura de urmat atunci când ministrul pleacă în străinătate Şi pentru a nu solicita costul serviciului de pază, a renunţat. Cred că pe 9 -10 octombrie a fost plecată în Coreea”.
 
În ceea ce priveşte temeiurile care au stat la baza prelungirii arestului preventiv, avocatul a precizat că acestea nu mai există.
 
”Am atras atenţia instanţei că noua acuzaţie nu face obiectul măsurii arestului preventiv. Nu mai este pericol public. Ultimele probe combat acuzaţiile”, a conchis Striblea.

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close