Antena 3 CNN Politică Avocatul lui Călin Stoia: Emil Boc este acel "number one" de la Guvern din dosar

Avocatul lui Călin Stoia: Emil Boc este acel "number one" de la Guvern din dosar

Avocatul lui Călin Stoia: Emil Boc este acel "number one" de la Guvern din dosar
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    21 Dec 2011   •   18:22

Avocatul lui Călin Stoia, care a fost trimis în judecată într-un nou dosar după ce ar fi promis unor persoane că va interveni pe lângă funcţionari publici din Guvern pentru alocarea de bani pentru o comună vâlceană, a declarat că Emil Boc este acel "number one" la care se face referire în dosar, informează Mediafax.

Într-una dintre convorbirile purtate de Stoia şi omul de afaceri din Vâlcea, Ion Bujorel Bold, se spune că pentru a interveni pe lângă "number one" de la Guvern costul este întotdeauna de zece la sută.

"Stoia Călin: Măi frate, îţi spun sincer şi să nu mă înţelegi greşit, dar suma e prea mică ca să pot să declanşez o chestie de genul ăsta, bă, haide, daţi-le la ăia un milion de euro. Înţelegi? Adică eu am nişte mecanisme prin care pot să declanşez o operaţiune de genul ăsta, dar toate astea au nişte costuri.
   
Ioan Bujorel Bold: Păi normal că oamenii...

Stoia.: Îs oameni serioşi, dacă spun ajutaţi-mă şi pe mine să ia ăla un milion... pentru o sută de mii nu mă dau jos din pat.

Bold.: Da, da, atunci da, prima tranşă e de 500 mii, următoarea e de 500, înţelegi?

Stoia: Înţeleg, de asta încerc să-ţi spun, ca să ajungi acolo în preajma lu' number one trebuie să ajungi prin nişte oameni care au şi ei anumite valori, înţelegi? Şi ăsta vine şi spune, ce-mi iese mie la afacerea asta? O sută de mii? Sau 50 mii cum zici tu? Păi pentru 50 mii nu mă dau jos din pat, frate." se arată în convorbirea din rechizitoriul DNA.

×
Subiecte în articol: Emil Boc dosar coruptie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close