Antena 3 CNN Politică Bacău : Organizaţia judeţeană PRM şi-a lansat candidaţii la alegerile locale în prezenţa lui Gheorghe Funar

Bacău : Organizaţia judeţeană PRM şi-a lansat candidaţii la alegerile locale în prezenţa lui Gheorghe Funar

Bacău : Organizaţia judeţeană PRM şi-a lansat candidaţii la alegerile locale în prezenţa lui Gheorghe Funar
Sursa foto: Foto: Mediafax
18 Mai 2012   •   21:25

Organizaţia PRM Bacău şi-a lansat, vineri, în prezenţa secretarului general al acestui partid, Gheorghe Funar, candidaţii înscrişi în cursa pentru primării şi Consiliu Judeţean, informează Agerpres.

Funar le-a cerut colegilor săi să se implice ,,activ şi inteligent' în campania electorală, să stea de vorbă cu un număr cât mai mare de cetăţeni şi să-i convingă să meargă la vot.

„Am sesizat că, faţă de campaniile anterioare, aceasta nu prea se vede. Doar la intrarea în judeţul Bacău am observat ceva afişe, mai multă implicare. Am sesizat, chiar, că mulţi nici nu ştiu că anul acesta alegerile se desfăşoară într-un singur tur. De aceea, vă rog să mergeţi să staţi de vorba cu oamenii, să le explicaţi că este o singură dată la care se votează şi să-i convingeţi să meargă la vot. Contează enorm să participe. O dată la patru ani este scrutin electoral pentru primării şi Consiliul Judeţean şi au şansa acum, prin votul lor, să stabilească cine le vor fi conducătorii administrativi locali pentru următorul mandat. Trebuie să ne implicăm activ şi inteligent pentru ale obţine voturile“, le-a spus Gheorghe Funar celor prezenţi.

Filiala PRM Bacău are candidaţi pentru aproximativ 50 la sută din numărul total al primăriilor din judeţ, inclusiv în cele trei municipii şi cinci oraşe băcăuane.

Pentru funcţia de primar al Bacăului, candidează economistul Ioan Enăşoaie, iar pentru cea de preşedinte al Consiliului Judeţean, tehnicianul constructor Petru Cojan, preşedintele organizaţiei judeţene a PRM Bacău.

Înainte de a ajunge la Bacău, Gheorghe Funar a participat la Târgu Ocna la lansarea candidaturilor pentru funcţiile eligibile din primăriile de pe Valea Trotuşului. La Casa de Cultură, candidaţii PRM la funcţiile de primar şi consilier local au fost prezentaţi în faţa a peste 300 membri şi simpatizanţi ai partidului condus de Corneliu Vadim Tudor.

De la Bacău, secretarul general al PRM a plecat către Piatra Neamţ, unde va participa la adunări electorale de lansare a candidaţilor acestei formaţiuni politice.

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close