Antena 3 CNN Politică Baconschi: Este important ca PDL să fie susţinut de România care lucrează, nu de România care cerşeşte

Baconschi: Este important ca PDL să fie susţinut de România care lucrează, nu de România care cerşeşte

Baconschi: Este important ca PDL să fie susţinut de România care lucrează, nu de România care cerşeşte
Sursa foto: Foto: INTACT Images
08 Oct 2011   •   19:00
Teodor Baconschi, prim-vicepreşedinte al PDL, a declarat sâmbătă la Piteşti că, pentru victoria în alegerile din 2012, este important ca PDL să se poziţioneze pe eşicherul politic ca principal partid de centru dreapta” şi să fie susţinut de „România care lucrează, nu de România care cerşeşte”.

„În comisiile de specialitate se reflectă ataşamentul nostru faţă de meritocraţie, faţă de competenţă, precum şi dorinţa noastră de a ne deschide către societatea civilă. În aceste condiţii, nu intră militanţi de tip clasic, ci mai cu seamă competenţe, personalităţi locale ale vieţii academice din diferite ramuri profesionale”, a declarat Baconschi.

Oficialul a adăugat că este extrem de importantă victoria anul viitor. „Să fim cât mai aproape de aceşti oameni, în dialog nesimulat şi permanent cu ei, să le preluăm agenda şi în acelaşi timp să ne poziţionăm pe eşicherul politic ca principal partid de centru dreapta, partid popular în ambele sensuri ale cuvântului, doctrinar şi în acelaşi timp susţinut de România care lucrează, nu de România care cerşeşte”, a declarat Baconschi.

Baconschi a spus că postul de ministru de Externe rămâne în coaliţia PDL. „Aş face cu titlu ceva mai puţin sobru o ultimă remarcă, în pofida faptului că în ultimele zile sau săptămâni au intrat pe uşa din dos, pe piaţa media, tot felul de ipoteze de lucru, ţin să vă anunţ, cu modestie şi onoare totodată, că postul de ministru de Externe îi aparţine, în coaliţia noastră, PDL-ului şi este ocupat de cel pe care la congresul ultim al partidului l-aţi ales ca prim-vicepreşedinte”, a spus Baconschi.

×
Subiecte în articol: Teodor Baconschi pdl România alegeri mandat
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close