Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu a cerut o analiză privind veniturile pe familie în România | Ce măsură de ajutor este analizată

Marcel Ciolacu a cerut o analiză privind veniturile pe familie în România | Ce măsură de ajutor este analizată

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților a cerut ministerelor Muncii și Finanțelor o analiză cu privire la veniturile pe familie în România, care ar putea sta la baza unor propuneri de ajutor pe perioade determinate.

Marcel Ciolacu a cerut o analiză privind veniturile pe familie în România | Ce măsură de ajutor este analizată
Sursa foto: Colaj arhiva Antena 3
de Claudia Popovici    |    10 Oct 2022   •   19:23

„Am cerut atât ministrului Muncii, cât și ministrului Finanțelor să pregătească pentru o viitoare ședință de coaliție să avem o analiză pe venituri pe familie.

Cred că în momentul acela începem să avem un tablou cât mai corect ca să știm cum venim cu resursa bugetară, chibzuită, de altfel”, a declarat, astăzi, Marcel Ciolacu, liderul PSD, potrivit Mediafax. 

Întrebat dacă după această analiză se ia calcul posibilitatea adoptării unor noi măsuri de sprijin dedicate familiilor, liderul PSD a spus:

„Este posibil să gândim, dar ca să iei deciziile îți trebuie întreaga informație”.

„Presupun că e o bază de discuție pentru eventuale propuneri de ajutor pentru o perioadă limitată, cum este perioada iernii”, a mai spus președintele Camerei Deputaților.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close