Antena 3 CNN Politică Barna, reproșuri la adresa PSD şi UDMR: Discutăm despre o mână de primari fricoşi

Barna, reproșuri la adresa PSD şi UDMR: Discutăm despre o mână de primari fricoşi

Preşedintele USR, Dan Barna, le-a reproşat liderilor PSD şi UDMR că miza moţiunii de cenzură o reprezintă "o mână de primari fricoşi" care vor să îşi păstreze privilegiile.

Barna, reproșuri la adresa PSD şi UDMR: Discutăm despre o mână de primari fricoşi
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
05 Feb 2020   •   13:40

"Am fi putut să discutăm azi despre soluţii pentru a găsi bani pentru plata pensiilor sau a alocaţiilor. Sau am fi putut să ne adunăm astăzi să vorbim despre autostrada A8 sau despre Piteşti-Sibiu. Alt subiect bun pentru noi ar fi putut să fie reforma în sănătate, inflaţia care macină în aceste zile câştigurile oamenilor sau birocraţia care ne macină timpul, resursele şi nervii. Dar dumneavoastră, domnilor din PSD şi UDMR, aţi vrut ca astăzi să discutăm despre evul mediu şi despre baroni. Aţi vrut ca azi să discutăm despre o mână de primari fricoşi care vor să îşi păstreze privilegiile, pentru că le este frică de votul oamenilor", a spus Barna, în plenul Parlamentului, la dezbaterea moţiunii de cenzură.

”Domnule Kelemen, cât o să mai jucați partida aceasta a virginității interesate, a unui PSD bilingv? De ce nu sunteți cinstit și nu puneți niște trandafiri pe sigla UDMR? Ar fi mult mai onest”, a mai spus Barna.
 

 

×
Subiecte în articol: Dan Barna motiune de cenzura
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close