Antena 3 CNN Politică Baronii PSD ameninţă cu ieşirea de la guvernare

Baronii PSD ameninţă cu ieşirea de la guvernare

Baronii PSD ameninţă cu ieşirea de la guvernare
Sursa foto: marian vanghelie
03 Iun 2009   •   00:32

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, s-a săturat de guvernare şi consideră că PSD ar trebui să părăsească guvernul după alegerile europarlamentare pentru a face "opoziţie constructivă".
?Eu sunt de părere că trebuie discutat foarte serios acest lucru, dacă are rost sau nu să rămânem (la guvernare n.r.). Dacă lucrurile nu vor funcţiona, eu cred că trebuie să facem o analiză foarte clară după aceste alegeri europarlamentare, să vedem dacă merită sau nu să rămânem şi ce avem de făcut", a declarat liderul PSD, citat de Newsin.
El a reamintit că a fost împotriva acestei coaliţii si că ar trebui ca PSD să iasă de la guvernare.
De altfel, el a subliniat că după işeirea de la guvernare, cea mai bună soluţie ar fi social-democraţii să rămână în opoziţie şi "să facă într-adevăr o opoziţie constructivă".
El a apreciat că românii nu sunt mulţumiţi de guvernare, în contextul crizei economice şi că "populaţia nu mai are răbdare să mai aştepte".
De altfel, opinia liderului de la Bucureşti nu este singulară. Mai mulţi baroni PSD s-au plâns de colaborarea cu PSD. Aceştia au ameninţat că vor rupe protocolul cu PDL, arăta şi fratele lui Radu Mazăre, senatorul Alexandru Mazăre.
Acesta amintea pentru Cotidianul că situaţia conflictuală de la Constanţa nu este singulară, mai multe judeţe fiind în pragul de a rupe acest protocol. ?E de vorba de Gorj, Bistriţa, Vaslui, Mehedinţi, Dâmboviţa?, a declarat Mazăre.
Acesta a precizat că la nivelul judeţului Constanţa sunt mai multe instituţii unde persoanele propuse de PSD nu au fost instalate în funcţii, printre care Autoritatea Rutieră Română, CFR Călători şi SAPARD.
?PSD nu e partid care să fie a treia roată la căruţă?, a mai declarat sena torul PSD de Constanţa.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Radu Mazare alegeri europarlamentare
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close