Antena 3 CNN Politică "Băsescu a rămas ACTIV. Nu a ieşit din aceste structuri". Fostul preşedinte Constantinescu, despre Băsescu: "El nu este liber, este un SCLAV"

"Băsescu a rămas ACTIV. Nu a ieşit din aceste structuri". Fostul preşedinte Constantinescu, despre Băsescu: "El nu este liber, este un SCLAV"

de O.P.    |    15 Oct 2014   •   05:22

Traian Băsescu riscă să cadă în propria plasă. Afirmaţiile sale potrivit cărora Victor Ponta a fost ofiţer SIE aduc din nou în actualitate acuzaţiile că însuşi Băsescu ar fi manevrat de serviciile secrete.

Fostul preşedinte Emil Constantinescu spunea încă de acum patru ani că Băsescu ar fi ofiţer al serviciilor secrete. Şi nu oricum, ci unul care ar fi încă activ.

ntr-un interviu acordat în mai 2010, Emil Constantinescu lansa afirmaţii extrem de grave la adresa lui Traian Băsescu.

"Preşedintele Traian Băsescu nu-i liber, e un sclav al celor care i-au dat bani şi sprijin".

Emil Constantinescu afirma că apartenenţa lui Băsescu la servicii este păstrată secretă deoarece actualul preşedinte ar fi încă la mâna celor care l-au racolat. Şi asta încă dinainte de 1989

"Toată viaţă a fost în Securitate, informator, colaborator, cu acte şi cu documente. (...) În societatea românească există persoane care atacă cu violenţă comunismul, care atacă cu violenţă Securitatea şi care fac acest lucru pentru că ei au rămas activi. Pentru că nu ieşi. Din aceste structuri nu ieşi.

Deşi afirmaţiile lui Emil Constantinescu au fost preluate de o bună parte a presei, Traian Băsescu nu a răspuns niciodată afirmaţiilor făcute de fostul şef al statului.

×
Subiecte în articol: ofiţer acoperit
Parteneri
Ultimul mesaj al lui Xi Jinping către Putin
x close