Antena 3 CNN Politică Băsescu, acuzat de PNL că experimentează pe fiica sa valoarea electorală a numelui său

Băsescu, acuzat de PNL că experimentează pe fiica sa valoarea electorală a numelui său

Băsescu, acuzat de PNL că experimentează pe fiica sa valoarea electorală a numelui său
Sursa foto: Norica Nicolai
27 Mai 2009   •   14:46

Preşedintele Traian Băsescu "face un experiment" cu propriul său copil, Elena, pe care" o chinuie ca să vadă cât mai valorează în România numele Băsescu", a declarat joi, vicepreşedintele PNL, Norica Nicolai, candidat la alegerile europarlamentare
"Traian Băsescu face cu propriul lui copil un exerciţiu electoral. Vrea să vadă cât mai valorează în România numele Băsescu şi o trimite pe biata fată, o chinuie. E greu pentru ea, săraca, să înveţe pe dinafară nişte lucruri pe care le spune papagaleşte. Chiar am rămas neplăcut impresionată când am văzut că (Elena Băsescu-n.r.) a refuzat să meargă într-o emisiune televizată cu celălalt candidat independent, Paul Abraham", a spus Norica Nicolai.
În ceea ce priveşte campania Elenei Băsescu, Nicolai a apreciat, ironic, că, probabil, este finanţată de sora sa, Ioana, din "vânzările anterioare".
"Când partidele sunt la guvernare, 70-80 la sută din campanie este suportată din bani publici, este părerea mea. În cazul Elenei Băsescu, cred că dă bani soră-sa din vânzări anterioare. Sunt convinsă că această campanie (a Elenei Băsescu-n.r) se face pe banii PDL şi poate că o mai ajută şi angajatorul, Luxten. Nu plăteşte ca să se pună pe stâlpi şi, probabil, că celelalte sume de bani sunt primite de la partid şi de la sponsori privaţi. Eu nu vreau să cred că a plecat domnul preşedinte Băsescu în Grecia după bani", a adăugat Nicolai.
Norica Nicolai a continuat în aceeaşi manieră susţinând că Elena Băsescu are "categoric" şanse să ajungă europarlamentar, mai ales că toate secţiile de votare "au normă de câte zece voturi pentru EBA".
Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close