Antena 3 CNN Politică Băsescu: Adrian Năstase este mult mai matur decât Ponta. Cu Ion Iliescu poţi discuta în mod real

Băsescu: Adrian Năstase este mult mai matur decât Ponta. Cu Ion Iliescu poţi discuta în mod real

Băsescu: Adrian Năstase este mult mai matur decât Ponta. Cu Ion Iliescu poţi discuta în mod real
Sursa foto: Foto: INTACT Images
22 Iun 2011   •   21:54
Preşedintele Traian Băsescu a criticat miercuri, la B1TV, opoziţia actuală condusă de preşedintele PSD, Victor Ponta şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, conform Mediafax.

Mai exact, Băsescu a spus că dacă ar fi venit alţi lideri ai opoziţiei la negocierile de la Cotroceni, atunci "ar fi fost altceva”. Şeful statului i-a numit pe Ion Iliescu, Adrian Năstase, Mircea Geoană, Miron Mitrea şi Călin Popescu Tăriceanu.

"Adrian Năstase este mult mai matur iar cu Ion Iliescu poţi discuta. Năstasae poate fi acid când nu e o discuţie serioasă, dar poate fi un partener serios de discuţie. Ion Iliescu este un politician cu care poţi discuta în mod real, chiar dacă ai puncte de vedere diferite”, a declarat Băsescu.

Preşedintele nu a uitat să îi critice şi pe liderii actuali ai USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu: "Dar ce te faci cu copiii ăştia? Geoană poate fi şi el un partener de discuţie”, a adăugat Băsescu.

Întrebat dacă îl Mircea Geoană este mai matur decât Victor Ponta, Băsescu a răspuns: "Da, categoric, e un alt calibru de om politic. Ponta e încă la juniori, e la echipa aceea a lui Hagi, Luceafărul Constanţa. Şi acum am o părere bună despre Ponta, dar în raport cu funcţia pe care o are, e mult prea sus pentru maturitatea pe care o are. Ca şi Antonescu, de altfel”, a conchis Băsescu.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close