Antena 3 CNN Politică Băsescu: Am câştigat! Românii să stea liniştiţi, numărătoarea voturilor nu poate fi fraudată

Băsescu: Am câştigat! Românii să stea liniştiţi, numărătoarea voturilor nu poate fi fraudată

Băsescu: Am câştigat! Românii să stea liniştiţi, numărătoarea voturilor nu poate fi fraudată
06 Dec 2009   •   21:12

"Am câştigat! Vă asigur ca la ora 19:00 sondajele corecte arătau că l-am depaşit pe Mircea Geoană. Electoratul meu să fie liniştit şi convins că numărătoarea voturilor nu poate fi fraudată, pentru că BEC este format dintr-o echipă de oameni care trebuie să dea un rezultat corect, şi nu sunt implicaţi în procese de manipulare ca trustul lui Voiculescu şi Vântu", a declarat Traian Băsescu, duminică seară, după anunţarea rezultatelor Exit Poll din turul doi al alegerilor prezidenţiale.


Preşedintele a precizat că, prin prezenţa lor, românii au arătat că sunt interesaţi de politică, şi că nu îşi doresc "un preşedinte jucărie". "Românii sunt interesaţi de politică, de viitorul lor şi să fie conduşi de un preşedinte jucător nu de un preşedinte jucărie", a spus Traian Băsescu.

El a mai precizat că, prin votul lor, românii au arătat că au învăţat ce este democraţia."Românii i-au dat dreptate lui Brucan, am trecut prin tranziţie şi am învăţat democraţia. Chiar dacă au unele televiziuni mai au nevoie de ani, românii au învăţat pe deplin democraţia", a mai spus Băsescu.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu declaraţii exit poll
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close