Antena 3 CNN Politică Băsescu: Am evitat şi dezastrul României, nefăcându-l pe Năstase preşedinte

Băsescu: Am evitat şi dezastrul României, nefăcându-l pe Năstase preşedinte

Băsescu: Am evitat şi dezastrul României, nefăcându-l pe Năstase preşedinte
Sursa foto: traian basescu
18 Mai 2009   •   01:39

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că a avut, în general, noroc în viaţă, evitând unele dezastre în momente de cumpănă, inclusiv "dezastrul" României, prin victoria în faţa lui Adrian Năstase la alegerile prezidenţiale din 2004.

Băsescu a admis că este un om care a avut, în general, noroc în viaţă.

El a explicat că s-a confruntat cu "momente de cumpănă" din care a ieşit reuşind să evite dezastrul şi a afirmat că a evitat inclusiv "dezastrul României" prin victoria în faţa lui Adrian Năstase în alegerile prezidenţiale din 2004.

"În general, am fost un om care a avut noroc în viaţă. Adică am avut momente de cumpănă, ba mi-a luat foc vaporul, ba mi-a stat motorul principal în mijlocul strâmtorii şi totuşi am reuşit să evit dezastrul. L-am evitat şi pe al României, nefăcându-l pe Adrian Năstase preşedinte", a spus Băsescu, invitat la o emisiune tv.
Acesta a mai arătat că "România a avut ceva ghinion cu clasa politică", dar a fost ajutată de conjuncturi.

Băsescu a afirmat, întrebat dacă o parte din norocul său în viaţă s-ar putea răsfrânge şi asupra României, că ţara noastră a avut ceva ghinion cu clasa politică, scrie Mediafax.

"Ne-am obişnuit să ne târguim, este aproape în firea noastră. Eu aş spune că România a avut şi ceva noroc în ansamblul ei. Poate a avut şi ceva ghinion cu clasa politică, mai slabă decât trebuia, dar conjuncturile de multe ori ne-au ajutat. Ne-au fost şi potrivnice, dacă privim la istorie. Dar dacă ne plângem, ne bate Dumnezeu", a spus preşedintele.

Antena3.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close