Antena 3 CNN Politică Băsescu: Antonescu a înţeles că MRU o să îl bată de o sa îl snopească la prezidenţiale

Băsescu: Antonescu a înţeles că MRU o să îl bată de o sa îl snopească la prezidenţiale

Băsescu: Antonescu a înţeles că MRU o să îl bată de o sa îl snopească la prezidenţiale
Sursa foto: Foto: Mediafax
27 Iul 2012   •   09:02

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat că actualul preşedinte interimar, Crin Antonescu, a înţeles că nu poate câştiga la următoarele alegeri pentru funcţia de şef al statului în faţa lui Mihai Răzvan Ungureanu, liderul Iniţiativei Civice de Centru Dreapta.

"Păi Ungureanu o să îi bată de o să îi snopească! Crin Antonescu a înţeles deja că nu mai poate câştiga în faţa lui Ungureanu. S-ar putea să apară altcineva, dar Ungureanu o să îi bată", a susţinut Băsescu.

De asemenea, el a mai arătat că faptul că Ungureanu stă bine în sondaje i-a determinat pe "oamenii USL" să se gândească să îi facă acestuia "înscenări" pentru a-i eroda credibilitatea.

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, în urmă cu o săptămână, la gandul.live, că poate fi pregătit pentru candidatura la Preşedinţie în anul 2014, însă despre o eventuală candidatură în acest an va vorbi în 30 iulie, privind la rezultatele referendumului din 29.

Întrebat dacă, în ipoteza demiterii lui Traian Băsescu, Crin Antonescu îl va avea contracandidat la Preşedinţie, Ungureanu a răspuns: "Nici domnul Crin Antonescu nu şi-a făcut publică până acum vreo intenţie de a candida la Preşedinţie după 30 iulie şi nici eu nu vă spun acest lucru, pentru că ne uităm la rezultatele din 29. Dar pentru 2014, dacă domnul Crin Antonescu se va hotărî să candideze la Preşedinţie atunci, mă va avea adversar foarte serios atunci".

 


×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close