Antena 3 CNN Politică Băsescu: Anul 2012 nu a fost atât de greu precum pare

Băsescu: Anul 2012 nu a fost atât de greu precum pare

Băsescu: Anul 2012 nu a fost atât de greu precum pare
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
30 Dec 2012   •   14:40

Preşedintele Traian Băsescu afirmă că anul 2012 nu a fost atât de greu precum pare şi că a fost "unul aventuros politic", menţionând că regretele pe care le-a avut pe plan politic le va exprima la sfârşitul mandatului, conform Mediafax.
   
Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa au ieşit, duminică, la o plimbare în staţiunea Covasna, unde au ajuns în cursul dimineţii, şi le-a spus jurnaliştilor care l-au aşteptat că până în 2 ianuarie nu vrea să facă declaraţii despre chestiuni politice şi legate de justiţie.
   
"Discutăm după 2 ianuarie. Vă rog, nu insistaţi pe chestiuni politice şi de justiţie pentru că sunt în vacanţă. Mă relaxez, numai voi nu mă lăsaţi să mă relaxez", le-a spus Băsescu jurnaliştilor.
   
Întrebat dacă 2012 a fost un an greu, şeful statului a răspuns că nu a fost atât de greu precum pare, ci a fost unul aventuros politic.
   
"Nu a fost atât de greu precum pare. A fost un an aventuros politic, au fost câteva aventuri politice", a afirmat el.
   
Întrebat despre regrete pe care le-ar avea pe plan politic, respectiv dacă au fost lucruri pe care nu a putut să le facă, Băsescu a spus că le va exprima când îşi va termina mandatul: "Asta în politică ai tot timpul, dar le spui când îţi termini mandatul".
   
Traian Băsescu şi soţia acestuia au ajuns, duminică, la Covasna cu un elicopter care a aterizat în curtea vilei de protocol unde şeful statului este cazat de fiecare dată când vine în această staţiune.
   
Şeful statului va rămâne la Covasna până în 2 ianuarie. El a spus că va petrece Revelionul la un hotel din staţiune, alături de soţia sa şi de cele două fiice.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close