Antena 3 CNN Politică Băsescu: Călcat în picioare de un popor întreg, Guvernul a tractat ţara prin criză împotriva voinţei ei

Băsescu: Călcat în picioare de un popor întreg, Guvernul a tractat ţara prin criză împotriva voinţei ei

Băsescu: Călcat în picioare de un popor întreg, Guvernul a tractat ţara prin criză împotriva voinţei ei
Sursa foto: Intact Images
04 Noi 2010   •   21:39

“Romania a fost tractatată împotriva voinţei ei. A fost tractată cu un guvern cu 15 oameni, a fost tractatată peste perioada cea mai grea a crizei”, a declarat Traian Băsescu, joi seară, la B1 TV. Preşedintele susţine că Guvernul actual a ajutat de fapt România să traverseze cu bine criza economică. Şi asta în ciuda faptului că a fost “călcat în picioare de un popor întreg” şi nu a beneficiat de susţinere din partea presei.

“Asa cum a fost el, guvernul acesta s-a aşezat pe burtă şi a lăsat un popor întreg să îl calce în picioare şi să treaca prin criză, nu a fost susţinere nici din partea poporului nici din partea trusturilor media", a spus şeful statului.


Basescu: România fost tractată prin criză cu un guvern de 15 oameni 


Preşedintele a abordat apoi şi alte subiecte, printre care “supărările” lui Victor Ponta, şi deja consacratul subiect al trusturilor media şi mogulilor. Astfel, Traian Băsescu consideră că “Voiculescu este mai onest decât Crin şi Ponta”.

“Supărarea lui Ponta este că nu a fost ales el şi a fost ales Crin Antonescu. Ponta poate aştepta să îşi ia lecţia Crin şi apoi să vină rândul lui. (...) Cât timp voi fi eu preşedinte nu vor reuşi. Nu am ce negocia cu cei care văd ţara ca pe o moşie a lor. (...) Nici eu nu reuşesc să fac ce ar trebui făcut, pentru că în acelaşi timp trebuie să lucvreze şi instituţii. Am satisfacţia că nu am dat ţara pe mâna lor”, a declarat Traian Băsescu.

Băsescu: Nu am ce negocia cu cei care văd ţara ca pe o moşie a lor
,

 Basescu: Voiculescu este mai onest decat Antonescu si Ponta

×
Subiecte în articol: criza Victor Ponta
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close