Antena 3 CNN Politică Băsescu către Igaş, la plecarea de la MAI: "Stai să vedem cu premierul şi după aia..."

Băsescu către Igaş, la plecarea de la MAI: "Stai să vedem cu premierul şi după aia..."

Băsescu către Igaş, la plecarea de la MAI: "Stai să vedem cu premierul şi după aia..."
Sursa foto: Foto: Intact Images
22 Feb 2011   •   15:08

"Stai să vedem cu premierul şi după aia...". Asta i-a spus preşedintele Traian Băsescu ministrului de Interne, Traian Igaş, după participarea la şedinţa de bilanţ a MAI. În urma şedinţei, liderul României a ieşit din sală însoţit de către ministrul Administraţiei şi Internelor, în timp ce premierul Emil Boc a rămas la prezidiu.

Potrivit Mediafax, în momentul în care s-au despărţit în faţa instituţiei, preşedintele i-a adresat lui Igaş următoarele cuvinte: "Stai să vedem cu premierul şi după aia...".

O serie de informaţii referitoare la o eventuală demisie a premierului Emil Boc au apărut la începutul săptămânii trecute. Atunci, şeful statului a avut mai multe întâlniri cu lideri centrali ai PDL, cu parlamentarii partidului şi cu şefii organizaţiilor judeţene.

În urma discuţiilor cu parlamentarii partidului, şeful de stat a precizat că este necesară recâştigarea încrederii în Guvern şi în coaliţie. Mai mulţi reprezentanţi ai PDL au susţinut necesitatea separării funcţiei de preşedinte de partid de cea de premier.

Potrivit unor înregistrări audio de la întâlnirea lui Băsescu cu parlamentarii PDL difuzate de Antena 3, membrii PDL s-au declarat în favoarea desemnării la conducerea Executivului a unui tehnocrat.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Traian Igas premier
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close