Antena 3 CNN Politică Băsescu, contrazis de Dragnea: Categoric nu am demisionat de la MAI din aceleaşi motive ca şi Oprea

Băsescu, contrazis de Dragnea: Categoric nu am demisionat de la MAI din aceleaşi motive ca şi Oprea

Băsescu, contrazis de Dragnea: Categoric nu am demisionat de la MAI din aceleaşi motive ca şi Oprea
Sursa foto: Liviu Dragnea
14 Apr 2010   •   11:31

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că nu a demisionat de la conducerea MAI din aceleaşi motive ca şi predecesorul său, Gabriel Oprea, el infirmând afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu despre demisia sa.
Întrebat dacă poate confirma ceea ce a spus şeful statului, că ar fi demisionat de la MAI din aceleaşi motive ca şi Gabriel Oprea, Dragnea a răspuns: "Categoric nu".
El nu a dorit să facă alte comentarii referitoare pe seama demisiei sale de la conducerea MAI şi a declaraţiilor recente făcute de preşedintele Traian Băsescu pe acest subiect.
La rândul său, vicepreşedintele PSD Dan Nica a evitat să facă vreun comentariu în legătură cu acuzaţiile preşedintelui Traian Băsescu, explicând că a promis unui realizator de televiune că va păstra tăcerea asupra acestui subiect până va veni la emisiunea acestuia.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, la B1 TV, că, dacă social-democratul Liviu Dragnea nu va spune public, la un moment dat, de ce a demisionat de la conducerea Internelor, atunci îi va aminti chiar el motivele.
Băsescu a susţinut că Gabriel Oprea şi Liviu Dragnea au refuzat să facă "un joc al unor numiri la structuri de siguranţă a statului, aşa cum sunt ele, servicii departamentale, nu servicii naţionale".
"Nimeni nu se întreabă de ce doi miniştri au plecat. Mai ales, toată lumea uită de Dragnea, care a stat 7 zile ca ministru de interne, după care a venit la mine, dându-mi explicaţia de ce îşi prezintă demisia", a spus Băsescu.
Tot luni seară, Băsescu a admis că i-a cerut premierului Boc revocarea din funcţie a fostului ministru PSD de Interne, Dan Nica, menţionând că avusese cu acesta discuţii în care îi ceruse să apere interesele Ministerului de Interne, dar a constatat că social-democratul îl minţea.
Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Dragnea Traian Băsescu demisie MAI motive Oprea
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close