Antena 3 CNN Politică Băsescu: De duşmani te aperi, de frate mai greu. Dacă se mai bagă într-o firmă dubioasă, pot să nu mai candidez (VIDEO)

Băsescu: De duşmani te aperi, de frate mai greu. Dacă se mai bagă într-o firmă dubioasă, pot să nu mai candidez (VIDEO)

Băsescu: De duşmani te aperi, de frate mai greu. Dacă se mai bagă într-o firmă dubioasă, pot să nu mai candidez (VIDEO)
21 Aug 2009   •   13:23

Dacă fratele meu se mai bagă într-o firmă dubioasă, eu cred că pot să nu mai candidez. Este prima reacţie directă a preşedintelui Traian Băsescu - şeful statului spune că nu ştia de implicarea fratelui său într-o afacere în industria de armament.

De adversari te poţi apăra, de propriul tău frate ... e mai greu, spune preşedintele în completare.

Mircea Băsescu este cu totul senin, spune că nu vede nimic dubios în asocierea sa cu oameni din industria apărării. Totuşi, după ce preşedintele însuşi i-a cerut-o, s-a retras din firmă.

Preşedintele Traian Băsescu şi-a sunat fratele, destul de supărat, după emisiunea BizBazar de joi seară.

După ce a aflat din presă că fratele său este acţionar la o firmă cu domeniu de activitate în comerţul cu armament, preşedintele Traian Băsescu a transmis un comunicat, în care îşi exprimă regretul că un membru al familiei sale are legături cu o firmă într-un astfel de domeniu.

În firma nou înfiinţată, Defense, Security and Intelligence CO - Desintco, Mircea Băsescu deţine 30% din acţiuni. Mai apar ca asociaţi generalul în rezerva Ion Eftimie Sandu, fost locţiitor al departamentului arme din MAPN şi Maria Cazacu, fiica directorului de la înzestrarea Armatei, Aurel Cazacu.

Asociarea a apărut la Registrul Comerţului după câteva zile de la expoziţia de tehnică militară navală de la ziua Marinei.



Antena 3

×
Subiecte în articol: mircea basescu
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close