Antena 3 CNN Politică Băsescu: Declaraţiile liderilor PSD şi PNL despre fraudarea votului, ridicole (VIDEO)

Băsescu: Declaraţiile liderilor PSD şi PNL despre fraudarea votului, ridicole (VIDEO)

Băsescu: Declaraţiile liderilor PSD şi PNL despre fraudarea votului, ridicole (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Oct 2010   •   16:42

În urma anunţului că nu va promulga Legea pensiilor, preşedintele Traian Băsescu a comentat scandalul legat de modul în care a fost votată controversata lege. Liderul României a clasificat declaraţiile făcute de liderii PSD şi PNL drept ?ridicole? şi le-a adresat acestora un apel către decenţă.

"De la votul din Parlament şi până astăzi, au fost numeroase dezbateri publice, unele foarte serioase, asupra modului în care s-a votat în Parlament această lege şi au fost şi abordări ridicole ale pensionarilor, scuzaţi-mă vă rog, ale politicienilor. Mă refer aici în mod deosebit la liderul PSD şi la liderul PNL, care nici mai mult nici mai puţin îmi cer să arbitrez în interiorul unei Camere a Parlamentului. Acest lucru nu este posibil. (...) Asta ar fi dictatură şi îi rog să gândească cu seriozitate asupra a ceea îşi doresc", a declarat preşedintele.

Traian Băsescu a mai explicat că ?preşedintele României nu se poate implica în activitatea internă a unei Camere a Parlamentului sau a Parlamentului? şi că Ponta şi Antonescu au posibilitatea de a se adresa Comisiei de disciplină din cadrul Parlamentului pentru a rezolva problemele de litigiu dintre grupurile parlamentare.

?Îi compătimesc pe cei care au vrut să-şi vândă voturile pentru bani, vrând să-i lase pe pensionari neapăraţi?, a mai precizat Traian Băsescu care a ţinut să le amintească parlamentarilor că participarea la vot este obligatorie.

 

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu scandal legea pensiilor
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close