Antena 3 CNN Politică Băsescu: Demisia lui Antonescu nu a ajuns la Monitorul Oficial, deci nu e oficială

Băsescu: Demisia lui Antonescu nu a ajuns la Monitorul Oficial, deci nu e oficială

Băsescu: Demisia lui Antonescu nu a ajuns la Monitorul Oficial, deci nu e oficială
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Mar 2014   •   22:03

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că demisia lui Crin Antonescu de la şefia Senatului nu a apărut încă în Monitorul Oficial, iar decizia Parlamentului este semnată de un vicepreşedinte, ceea ce "poate fi un motiv de respingere" la Curtea Constituţională.
   
"Dacă luăm la puricat decizia asta, demisia lui Crin Antonescu de la şefia Senatului nu a apărut în Monitorul Oficial. Hotărârea a fost semnată de un vicepreşedinte. Eu vă spun că este o realitate, nu ştiu dacă PDL şi PMP s-au legat de acest amănunt, care, din punct de vedere legal, poate fi un motiv de respingere şi la Curtea Constituţională", a spus şeful statului, citat de Mediafax.
   
Preşedintele a ţinut să precizeze că "Antonescu este preşedintele Senatului, până la apariţia deciziei în Monitorul Oficial".
   
Parlamentul a adoptat, marţi, prin vot secret cu bile, cu 346 voturi "pentru" şi 191 "împotrivă", proiectul de Hotărâre privind modificarea structurii şi compoziţiei politice a Guvernului.
   
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a menţionat că Hotărârea este semnată, după ce a trecut de votul Parlamentului, de el, ca preşedinte al Camerei Deputaţilor şi de Cristian Dumitrescu, vicepreşedinte al Senatului.
   
Hotărârea Parlamentului privind modificarea structurii şi compoziţiei politice a Guvernului a fost publicată marţi seară în Monitorul Oficial.

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close