Antena 3 CNN Politică Băsescu: Eu nu mai cunosc PDL. Mulţi membri nu mai au respectul cuvenit şefului de partid

Băsescu: Eu nu mai cunosc PDL. Mulţi membri nu mai au respectul cuvenit şefului de partid

Băsescu: Eu nu mai cunosc PDL. Mulţi membri nu mai au respectul cuvenit şefului de partid
Sursa foto: Foto: Intact Images
15 Dec 2010   •   16:30

Preşedintele Traian Băsescu a criticat, miercuri, Partidul Democrat-Liberal. Într-un interviu acordat postului public de radio, şeful statului a declarat că nu mai cunoaşte acest partid şi că mulţi dintre membrii formaţiunii nu erau înscrişi pe vremea când se afla la conducerea lui.

"Eu nu mai cunosc acest partid (PDL - n.r.). De asemenea, când îi văd pe analiştii patriei că, la orice observaţie pe care o fac, orice spun, Băsescu a dat o instrucţiune prin televizor, este o copilărie", a declarat Traian Băsescu, la RRA.

Preşedintele a mai susţinut că mulţi dintre membrii PDL nu au respectul cuvenit pentru şeful de partid. Băsescu a adăugat că nu face nimic diferit faţă de precedentul mandat, respectiv că îşi manifestă public poziţiile atunci când ele sunt în contradicţie cu ale majorităţii sau când există riscul ca majoritatea să aibă o acţiune pe care el nu o consideră oportună.

"Nu întotdeauna eu am dreptate, nu întotdeauna mesajul meu este un mesaj de care ei au chef sau interes sau li se pare că este mesajul sau poziţia corectă. Nu avem demult o relaţie de... Mulţi dintre ei nu erau în partid când eram eu preşedinte. (...) Nu mai au, să zicem, respectul cuvenit şefului de partid. Pentru mulţi dintre ei eu n-am fost şef de partid. Au venit în partid după deschiderea largă a partidului", a mai spus preşedintele Traian Băsescu.

×
Subiecte în articol: pdl partid
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close