Antena 3 CNN Politică Băsescu: Eu sunt în campanie doar pentru că exist şi nimeni nu mă poate opri să exprim puncte de vedere

Băsescu: Eu sunt în campanie doar pentru că exist şi nimeni nu mă poate opri să exprim puncte de vedere

Băsescu: Eu sunt în campanie doar pentru că exist şi nimeni nu mă poate opri să exprim puncte de vedere
20 Noi 2012   •   18:43

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut marţi că se află în campanie electorală doar pentru că există. Acesta a susţinut că nu va mai trece mult până va hotărî să se apere, scrie Agerpres.

'Oameni buni, uitaţi-vă pe toate posturile de televiziune, nu-i niciun politician care să meargă în campania asta, să meargă la televizor şi să nu vorbească de Băsescu, în general atacându-l. Nu-i jurnalist care să nu se simtă obligat să vorbească de Băsescu, în termeni, de regulă, negativi. Eu sunt în campanie doar pentru că exist şi nimeni nu mă poate opri să exprim puncte de vedere care vizează România. Am vorbit de statul de drept, de abaterile majore, de situaţia economică, despre fonduri şi nu sunt departe de momentul la care voi decide să mă şi apăr, pentru că în fiecare zi văd că toată campania de la nivel central, ca şi în teritoriu, de altfel, se desfăşoară legat de Traian Băsescu', a spus şeful statului.

×
Subiecte în articol: campanie electorala
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close