Antena 3 CNN Politică Băsescu, foarte activ pe Twitter. Ce scrie preşedintele suspendat pe reţelele de socializare. Cine mai dă "Like"?

Băsescu, foarte activ pe Twitter. Ce scrie preşedintele suspendat pe reţelele de socializare. Cine mai dă "Like"?

Băsescu, foarte activ pe Twitter. Ce scrie preşedintele suspendat pe reţelele de socializare. Cine mai dă "Like"?
Sursa foto: Foto: Twitter
de O.P.    |    12 Iul 2012   •   13:40

De la începerea campaniei electorale pentru referendumul care va avea loc pe 29 iulie, Traian Băsescu este foarte activ pe reţelele de socializare. În această dimineaţă a postat pe Twitter următorul mesaj: "Sunt la sediul de campanie, mă simt în mare formă".
"Ostilitate există, o ştiu nu de acum, dar obligaţia mea este să explic. Sunt convins că românii nu sunt ostili adevărului, dar sunt ostili politicienilor necinstiţi", a spus Băsescu, în conferinţa de presă susţinută miercuri seară în curtea sediului său de campanie de pe strada Comăniţa.

Totodată, el şi-a exprimat speranţa că următoarele declaraţii de presă le va susţine "fără trimişii domnului Voiculescu".

"Voi avea declaraţii de presă frecvente şi, sper, fără trimişii domnului Voiculescu", a spus Băsescu.

Nici premierul Victor Ponta nu neglijează conturile sale de pe reţelele de socializare: "Nici astăzi nu va fi linişte, din păcate. România are de suferit cu fiecare zi în care acest conflict se prelungeşte.

Avem cu toţii răspunderea de a avea un referendum valid, care să dea un răspuns clar crizei politice. Nu vom rezolva criza fugind de ea, ascunzându-ne în spatele unor detalii legale.Veniţi la referendum să decideţi voi cum oprim această criză!"


×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close