Băsescu, foarte activ pe Twitter. Ce scrie preşedintele suspendat pe reţelele de socializare. Cine mai dă "Like"?

de O.P.    |    12 Iul 2012   •   13:40
Băsescu, foarte activ pe Twitter. Ce scrie preşedintele suspendat pe reţelele de socializare. Cine mai dă "Like"? Foto: Twitter

De la începerea campaniei electorale pentru referendumul care va avea loc pe 29 iulie, Traian Băsescu este foarte activ pe reţelele de socializare. În această dimineaţă a postat pe Twitter următorul mesaj: "Sunt la sediul de campanie, mă simt în mare formă".
"Ostilitate există, o ştiu nu de acum, dar obligaţia mea este să explic. Sunt convins că românii nu sunt ostili adevărului, dar sunt ostili politicienilor necinstiţi", a spus Băsescu, în conferinţa de presă susţinută miercuri seară în curtea sediului său de campanie de pe strada Comăniţa.

Totodată, el şi-a exprimat speranţa că următoarele declaraţii de presă le va susţine "fără trimişii domnului Voiculescu".

"Voi avea declaraţii de presă frecvente şi, sper, fără trimişii domnului Voiculescu", a spus Băsescu.

Nici premierul Victor Ponta nu neglijează conturile sale de pe reţelele de socializare: "Nici astăzi nu va fi linişte, din păcate. România are de suferit cu fiecare zi în care acest conflict se prelungeşte.

Avem cu toţii răspunderea de a avea un referendum valid, care să dea un răspuns clar crizei politice. Nu vom rezolva criza fugind de ea, ascunzându-ne în spatele unor detalii legale.Veniţi la referendum să decideţi voi cum oprim această criză!"


Parteneri
x close