Antena 3 CNN Politică Băsescu: Foarte posibil să fac plângere PENALĂ împotriva lui Ponta

Băsescu: Foarte posibil să fac plângere PENALĂ împotriva lui Ponta

Băsescu: Foarte posibil să fac plângere PENALĂ împotriva lui Ponta
de O.P.    |    17 Feb 2014   •   12:08

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, luni, dacă se gândeşte să facă plângere penală împotriva premierului, pentru corupţie şi abuz în serviciu, el spunând că "nu este departe ziua" şi că a cerut deja unui grup de jurişti să vadă dacă şeful Guvernului poate răspunde în faţa legii.

"Guvernul funcţionează cu miniştri care şi-au depus demisia. Este un nou abuz de tipul Victor Viorel Ponta, plagiator, el are Monitorul Oficial, nu publică revocarea miniştrilor care au demisionat. Suntem iar în stilul de a guverna neconstituţional al lui Victor Viorel Ponta, el crede că şi Guvernul funcţionează ca doctoratele. Face o mare greşeală domnul prim-ministru. Trebuia să fie nişte miniştri interimari, dintre membrii Cabinetului", a declarat şeful statului.

"Este nepermis ca într-un stat democratic să nu ştii dacă un ministru este sau nu este în funcţie. Domnul prim-ministru ne povesteşte că nu sunt publicate în Monitorul Oficial. Oamenii ăştia au demisionat şi nu mai vin la serviciu", a mai adăugat Traian Băsescu.


 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta plangere penala
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close