Antena 3 CNN Politică Băsescu i-a invitat din nou la Cotroceni pe liderii PNL şi PSD, marţi la 18.00 (VIDEO)

Băsescu i-a invitat din nou la Cotroceni pe liderii PNL şi PSD, marţi la 18.00 (VIDEO)

Băsescu i-a invitat din nou la Cotroceni pe liderii PNL şi PSD, marţi la 18.00 (VIDEO)
Sursa foto: basescu
15 Mar 2010   •   19:25

Preşedintele Traian Băsescu a lansat o nouă invitaţie la consultări liberalilor şi social democraţilor care au părărsit luni discuţiile de la Cotroceni, nemulţumiţi de prezenţa în sală a independenţilor. Preşedintele i-a invitat pe reprezentanţii PNL şi PSD marţi seară la Cotroceni, la ora 18.00.

?Voi continua să invit independenţii atâta timp cât au fost recunoscuţi în Parlament. Constituţia mă obligă la consultarea inclusiv a independenţilor. În ceea ce priveşte poziţiile lui Antonescu şi Ponta, cred că sunt reacţii de început, sunt preşedinţi proaspăt aleşi care vor să îşi fixeze statutul vizavi de guvern. Doar că aici nu erau la Guvern. Am să le transmit după această declaraţie de presă o invitaţie pentru mâine la ora 18.00 numai lor? a spus preşedintele.



Liderul PNL, Crin Antonescu a declarat că va onora invitaţia preşedintelui.

"Până la urmă preşedintele şi-a acceptat greşeala şi ne-a chemat doar pe noi, cei de la PSD şi PNL, sper să-i invite şi pe cei de la PC. Data viitoare când mai vrea să îşi introducă nişte prieteni în sală, o să facem la fel" a spus şi liderul PSD, Victor Ponta, la Antena 3.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu PNL PSD
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close