Antena 3 CNN Politică Băsescu îi apostrofează din nou pe parlamentari: După ce că lipsesc permanent, sunt supăraţi că le-a tăiat 25% (VIDEO)

Băsescu îi apostrofează din nou pe parlamentari: După ce că lipsesc permanent, sunt supăraţi că le-a tăiat 25% (VIDEO)

Băsescu îi apostrofează din nou pe parlamentari: După ce că lipsesc permanent, sunt supăraţi că le-a tăiat 25% (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
10 Aug 2010   •   17:16

Traian Băsescu nu scapă nicio ocazie să-i apostrofeze pe parlamentari. Alfat în vizită în zonele afectate de inundaţiile de luna trecută, preşedintele i-a spus primarului din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, că parlamentarii, deşi au avut bani de vacanţe şi sunt bronzaţi, s-au supărat că le-a fost luat 25% din salariu.

"Politicienii sunt bronzaţi, nu i-ai văzut la televizor? După ce că lipsesc permanent de la Parlament, sunt supăraţi că le-a tăiat 25%, e câte unul", a spus Băsescu.

Cu o zi în urmă, liderul PNL, Crin Antonescu, declara că este "mânios" pentru că are un salariu redus cu 25%, având în vedere că este doar bugetar. Liderul liberal a spus, luni, că această scădere "se simte dramatic" la cei cu salarii mici, dar şi la parlamentari, unde suma tăiată este mai mare.

Şeful statului inspectează marţi lucrările de îndiguire din zonele cel mai grav afectate de inundaţii, din Moldova. El a vizitat deja localitatea băcăuană Săuceşti, acolo unde construcotrii lucrează la ridicarea unui dig pe Siret.

Preşedintele a cerut vehement ca lucrările să fie gata până la iarnă, după ce a fost informat că localnicii nu acceptă exproprierea.

La sfârşitul lunii iunie, în Săuceşti peste 470 de case şi gospodării au fost grav afectate de inundaţii. Preşedintele a promis atunci că vor fi alocaţi şase milioane de euro pentru construcţia digului din comună. După ce a inspectat lucrările la dig, preşedintele a mers să verifice lucrările la reţeaua de canalizare din localitatea Bogdan Vodă.



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: parlamentari vizita inundatii
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close