Antena 3 CNN Politică Băsescu îi vede succesori la Cotroceni pe Macovei, Preda, Voinescu sau Baconschi

Băsescu îi vede succesori la Cotroceni pe Macovei, Preda, Voinescu sau Baconschi

Băsescu îi vede succesori la Cotroceni pe Macovei, Preda, Voinescu sau Baconschi
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Sep 2010   •   10:44

Preşedintele Traian Băsescu îi vede potenţiali şefi de stat pe Sever Voinescu, Monica Macovei sau Cristian Preda, dar şi pe câţiva "primari extraordniari", atât de la PDL, cât şi de la PSD. Şeful statului a făcut acest enominalizări, miercuri seară, la postul B1Tv.

"Eu m-aş uita la câţiva dintre primarii extraordinari care sunt acum şi la PDL şi la PSD. Sunt primari care sunt foarte apreciaţi, care au dovedit calitatea de a fi apropiaţi de oameni şi de a le rezolva problemele. (...) Dacă vă uitaţi la ei, veţi depista cel puţin vreo şase - zece oameni care au confimat în administraţia locală", a declarat Băsescu, răspunzând unei întrebări referitoare la persoane pe care le vede la Cotroceni după plecarea sa.

Şeful statului a continuat nominalizările cu câteva nume din PDL.

"M-aş uita, de asemenea, dacă-mi este permis, la omeni de gen Preda, de gen Baconschi, Monica Macovei, Sever Voinescu. Sunt oameni care au venit de curând în politică, s-au alăturat PDL pentru că au crezut în ce declara PDL, au anumite frustrări pentru că au văzut şi jocuri de nepotism făcute de unul sau altul şi îndreptare de resurse în mod mai mult sau mai puţin justificat şi politizarea aparatului", a spus Băsescu.

La observaţia că cei nominalizaţi nu ar fi "unşi cu toate alifiile" necesare unui preşedinte, Traian Băsescu a precizat că "până în 2014 mai este".

Antena3.ro


×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close