Băsescu - în campanie electorală şi în ziua votului. "Singurul lucru care ne ajută este statul acasă"

de L.D.    |    29 Iul 2012   •   20:43
Băsescu - în campanie electorală şi în ziua votului. "Singurul lucru care ne ajută este statul acasă" Foto: Mediafax

Aflat la sediul din Modrogan al PDL, preşedintele suspendat Trian Băsescu a continuat campania electorală, chiar şi în ziua referendumului, pentru a relua acelaşi mesaj transmis simpatizanţilor săi: Nu ieşiţi la vot!, scrie Mediafax.

Traian Băsescu a fost, duminică după-amiază, la sediul central al PDL din Aleea Modrogan nr.22, spunând, la plecare, că acolo "este inima supravegherii referendumului" şi că este "impresionat neplăcut" de ceea ce a văzut.

El a precizat că este clar că până în acest moment câteva procente din voturile exprimate sunt în favoarea sa.
   
"Am o rugăminte pentru simpatizanţii mei: voturile în favoarea mea nu ne ajută, singurul lucru care ne ajută este statul acasă. Niciun simpatizant de-al meu să nu ducă grija procentului meu pentru că azi nu este vorba despre procentele mele. Azi discutăm despre procentele în favoarea sau împotriva României. Dacă referendumul va fi invalidat, poporul român va fi considerat deasupra majorităţii parlamentare din punctul de vedere al înţelegerii Europei. Dacă va fi validat, sigur, asta-i viaţa şi o luăm de la capăt. (...) Azi alegem între o Românie europeană şi o Românie în care politicienii pot face ţăndări statul de drept doar pentru că au majoritatea", a mai spus Băsescu, exprimându-şi convingerea că românii vor vota pentru o Românie europeană stând acasă.
   
Preşedintele suspendat a evitat să precizeze dacă el va merge să voteze.

x close