Antena 3 CNN Politică Băsescu: În loc să discute despre criză, membrii coaliţiei "îşi pierd vremea" cu comisia Udrea (VIDEO)

Băsescu: În loc să discute despre criză, membrii coaliţiei "îşi pierd vremea" cu comisia Udrea (VIDEO)

Băsescu: În loc să discute despre criză, membrii coaliţiei "îşi pierd vremea" cu comisia Udrea (VIDEO)
Sursa foto: basescu
05 Aug 2009   •   22:32

Comisia Udrea, o pierdere de vreme, în condiţiile în care în coaliţia ar trebui să discute probleme mai importante, despre adoptarea unor măsuri pentru ieşirea din criză, este de părere preşedintele Traian Băsescu

?Îţi pierzi vremea când ai de discutat ce-i de făcut pentru ţară, pentru o situaţie de criză, tu discuţi cum facem cu Elena Udrea? Eu cred că este şi un dram de inconştienţă. Totul se priveşte prin prisma bătăliei politice? a spus preşedintele la televiziunea naţională.

În opinia preşedintelui, coaliţia tergiversează luarea unor decizii pentru ieşirea din criză, pierzându-se în negocieri. Cu toate acestea, preşedintele nu acuză unul dintre partide în mod direct, considerând că ambele partide din coaliţiei sunt ?răspunzătoare în mod egal?.
?După ce s-au văzut în scaune au uitat că s-au angajat în faţa naţiunii şi principalul obiectiv este ?cum facem să îi păcălim până la alegeri?? În loc să discute problemele de fond, cum reducem cheltuielile cu aparatul de stat, ei discută despre comisia pentru Elena Udrea. Ridicol!? a mai spus preşedintele.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close