Antena 3 CNN Politică Băsescu, ironie maximă la adresa lui Orban pentru poza cu maimuța: „S-a trezit unul mai fraier ca mine”

Băsescu, ironie maximă la adresa lui Orban pentru poza cu maimuța: „S-a trezit unul mai fraier ca mine”

Băsescu, ironie maximă la adresa lui Orban pentru poza cu maimuța: „S-a trezit unul mai fraier ca mine”
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Iul 2017   •   23:15

Traian Băsescu l-a ironizat pe liderul PNL Ludovic Orban, la un post de televiziune, după ce s-a fotografiat cu o maimuță pe umăr.

"Am si eu satisfactia ca s-a gasit un fraier mai mare ca mine. Eu m-am pozat cu tiganii, asta cu maimuta. Au vrut sa fie doi", a spus Traian Băsescu, potrivit stiripesurse.ro.

"Uitati-va la panaramele de liberali care spun ca sunt cu statul de drept si ca Basescu e cu penalii. (...)  Ma uit cat de ridicoli sunt cand erau cu USL. Au devenit acum aparatorii erorilor DNA. Eu va spun un lucru: lasitatea clasei politice vine si din finantarea campaniilor electorale. (...) Pana la urma, clasa politica trebuie sa treaca peste acest complex si sa umble la legi. Legea raspunderii magistratilor e obligatorie. Daca s-au facut abuzuri demonstrate, cu oameni care la mom promulgarii legii sunt in puscarie, magistratii trebuie sa raspunda pentru ca e un lucru care are perspectivă", a mai spus Băsescu.

 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close