Antena 3 CNN Politică Băsescu, ironii către Ponta: "Nu ştiu cum puteţi dormi noaptea" (VIDEO)

Băsescu, ironii către Ponta: "Nu ştiu cum puteţi dormi noaptea" (VIDEO)

Băsescu, ironii către Ponta: "Nu ştiu cum puteţi dormi noaptea" (VIDEO)
Sursa foto: basescu
16 Mar 2010   •   19:26

Traian Băsescu le-a aplicat o ?corecţie? verbală reprezentanţilor PSD şi PNL invitaţi la Cotroceni, pentru a doua oară, după ce luni au părărsit consultările, nemulţumiţi de prezenţa în sală a independenţilor. După ce a explicat de ce i-a invitat pe aceştia, Băsescu a glumit pe seama lui Victor Ponta şi l-a pus la punct pe varujan Vosganian care ar fi vrut să intervină.

?Înainte de a trece la discuţii aş vrea să clarific o neînţelegere care a apărut ieri. Nu a fost generată cu intenţie. În scrisoare am scris că vă invit alături de celalalte partdie şi formaţiuni politice reprezentate în parlament. Probabil că trebuia o formulare mai clară pentru ca discuţiile să nu mai aibă loc. Vreau să ştiţi însă poziţia mea. Eu ca preşedinte lucrez cu tot parlamentul sau cu cei care reprezintă în întregime parlamentul. Dacă la partide puteţi exclude pe cine vreţi, eu ca preşedinte nu îmi pot permite să exclud pe niciun parlamentar. Eu sunt preşedinte pentru toţi. Şi pentru cei cu principii şi pentru cei fără principii? a spus Traian Băsescu.

Adresându-se lui Victor Ponta, preşedintele a adăugat că dacă acesta este atât de preocupat de principiile parlamentarilor care părăsesc un partid, nu înţelege cum de poate sta atât de liniştit lângă Liviu Dragnea, care e de la PD. ?Nu înţeleg cum dormiţi noaptea? a spus ironic preşedintele.

Când varujan Vosganian a vrut să intervină, preşedintele i-a replicat că şi el la Parlament vorbeşte numai când i se dă cuvântul.



Noua rundă de consultări pe tema Constituţiei, la care preşedintele Traian Băsescu a invitat reprezentanţii PSD, PNL şi PC a demarat în absenţa liderului liberal, Crin Antonescu. Locul acestuia în delegaţia liberală a fost luat de vicepreşedintele Varujan Vosganian, care a evitat să dea explicaţii cu privire la motivele absenţei lui Antonescu.

Din delegaţia PNL fac parte Varujan Vosganian, Victor Paul Dobre şi Radu Stroe, social democraţii sunt reprezentaţi de Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Ioan Chelaru, iar din parte PartiduluI Conservator sunt prezenţi la consultări Daniel Constantin, Bogdan Ciucă şi Sergiu Andon.

Antena3.ro

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close