Antena 3 CNN Politică Băsescu, judecătorilor CC: În curând veţi avea de luat decizii importante pentru ieşirea din criză

Băsescu, judecătorilor CC: În curând veţi avea de luat decizii importante pentru ieşirea din criză

Băsescu, judecătorilor CC: În curând veţi avea de luat decizii importante pentru ieşirea din criză
09 Iun 2010   •   19:44

Preşedintele Traian Băsescu le-a urat succes judecătorilor de la Curtea Constituţională, cu ocazia ceremoniei de învestire în funcţie a lui Petre Lăzăroiu. Preşedintele a subliniat că judecătorii vor avea de luat decizii importante în următoarea perioadă, în legătură cu ?ieşirea din criză a României?.

"Vă urez succes, mai ales că veţi avea de luat, în perioada următoare, decizii extrem de importante pentru ieşirea României din criză. Vă urez succes" le-a spus Băsescu judecătorilor Curţii Constituţionale, prezenţi la ceremonia de la Cotroceni.

Deciziile la care face referire Traian Băsescu ar putea fi cele în cazul legilor de austeritate pentru care Guvernul şi-a angajat răspunderea în Parlament. PSD şi PNL au anunţat că în cazul în care moţiunea de cenzură nu va trece şi legile vor fi adoptate, vor sesiza Curtea în legătură cu neconstituţionalitatea acestor acte normative.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Curtea Constitutionala Traian Băsescu
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close