Antena 3 Politică Băsescu: Kovesi trebuie să plece din fruntea DNA

Băsescu: Kovesi trebuie să plece din fruntea DNA

27 Feb 2017   •   19:53
Băsescu: Kovesi trebuie să plece din fruntea DNA
Sursa foto: Foto: Agerpres

Fost președinte al României, Traian Băsescu, se arată categoric şi susţine că Laura Codruţa Kovesi trebuie să demisioneze, după decizia CCR, pentru că a încălcat Constituţia.  

”Doamna Kovesi, fără pic de respect pentru separaţia puterilor de stat, a continuat să facă ce stabilise cu Florian Coldea şi cu SRI. E grav ce a făcut cu OUG. A făcut atâta rău cu Guvernul cu acea ordonanţă că s-au decredibilizat. Curtea a spus însă stop joc: Kovesi tu cenzurezi decizia politică! Doamna Kovesi va mai avea eşecuri mari în continuare. pentru a le evita are o singură soluţie. Să plece! Aşa cum Sorin Grindeanu trebuie să plece, aşa trebuie să plece şi ea. Această doamnă a batjocorit tot ce înseamnă drepturi fundamentale. A batjocorit puterea executivă prin anchetarea a 5-6 miniştri. Cum s-a simţit ministrul de Interne când a predat buletinul unui plutonier? Dacă doamna Kovesi nu a înţeles că face un mare abuz intervenind în puterea Executivă, înseamnă că trebuie să se ocupe de altceva. Dacă a înţeles şi a făcut-o demonstrativ, spunând că procurorii au depăşit limitele, a făcut-o pe costurile ei. Dacă e incompetentă, trebuie să plece”, a spus Băsescu la România TV.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close