Antena 3 CNN Politică Băsescu: L-am rugat pe Antonescu să mă înlocuiască nu pentru că mă duc la vreo nuntă, ci pentru că am treabă luni

Băsescu: L-am rugat pe Antonescu să mă înlocuiască nu pentru că mă duc la vreo nuntă, ci pentru că am treabă luni

Băsescu: L-am rugat pe Antonescu să mă înlocuiască nu pentru că mă duc la vreo nuntă, ci pentru că am treabă luni
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Iun 2013   •   17:42
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că l-a rugat pe Crin Antonescu să meargă în locul său la Zagreb nu pentru că se duce la vreo nuntă, ci pentru că vrea să pregătească bine evenimentul de lansare a raportului privind Strategia pentru agricultură care are loc luni, conform Agerpres.
 
Întrebat cum a reuşit să-l convingă pe Crin Antonescu să meargă în locul lui la Zagreb Băsescu a spus că l-a rugat pe preşedintele Senatului să-l înlocuiască.
 
'L-am rugat (n.r.- pe Crin Antonescu). L-am rugat să mă înlocuiască nu pentru că mă duc la vreo nuntă, dar pentru că am treabă. Luni vom lansa raportul Comisiei prezidenţiale cu Strategia pentru agricultură până în anul 2030, vreau să pregătesc bine acest eveniment', a spus Băsescu la Vila Lac 1 după întâlnirea cu liderii Fundaţiei 'Mişcarea Populară'. 
 
Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, va reprezenta România la ceremonia organizată duminică seară, la Zagreb, cu prilejul aderării Croaţiei la Uniunea Europeană, începând cu 1 iulie.
 
La ceremonia care va marca, în noaptea de 30 iunie spre 1 iulie, evenimentul istoric al aderării Croaţiei la UE sunt invitaţi să participe şefi de stat şi de guvern din cele 27 de ţări membre ale Uniunii Europene şi din Balcani. 
 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close