Antena 3 CNN Politică Băsescu, la întâlnirea de la Snagov: Boc a fost sabotat de propriul Cabinet (VIDEO)

Băsescu, la întâlnirea de la Snagov: Boc a fost sabotat de propriul Cabinet (VIDEO)

Băsescu, la întâlnirea de la Snagov: Boc a fost sabotat de propriul Cabinet (VIDEO)
Sursa foto: traian basescu
06 Iun 2010   •   23:07

Preşedintele Traian Băsescu le-a spus duminică seară, parlamentarilor PDL aflaţi la întâlnirea informală de la Snagov, că premierul Boc a "fost sabotat de propriul Cabinet" şi că Partidul Democrat "este în pericol de pesedizare", au declarat agenţiei Mediafax, surse din Partidul Democrat Liberal.
Preşedintele spune că "sabotajul" se datorează faptului că "niciuna din măsurile de restructurare a ministerelor şi structurilor guvernamentale anunţate de prim-ministru nu au fost puse în aplicare", spun sursele.
Legat de "pericolul de pesedizare" al PDL, preşedintele spune că "nepotismul şi corupţia" afectează partidul. PDL "poate intra în istorie sau poate pleca ca un laş", ar fi spus preşedintele.
Potrivit surselor citate, preşedintele ar mai declarat că ziua în care a anunţat măsurile de austeritate a fost "cel mai greu moment" din viaţa sa politică" şi că el a decis "să guverneze pentru ţară".

Întâlnirea a durat trei ore, iar preşedintele i-a avertizat pe miniştri că îi paşte o remaniere. Şeful statului crede că măsurile de austeritate promovate de guvern sunt "singura soluţie", iar restul nu sunt altceva decât "bazaconii".



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc presedinte
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close