Antena 3 CNN Politică Băsescu la mediere: Justiţia va primi bani pentru funcţionarea sa, problema sporurilor trebuie închisă

Băsescu la mediere: Justiţia va primi bani pentru funcţionarea sa, problema sporurilor trebuie închisă

Băsescu la mediere: Justiţia va primi bani pentru funcţionarea sa, problema sporurilor trebuie închisă
Sursa foto: Traian Bãsescu
14 Aug 2009   •   13:38

Diferendul sporurilor din justiţie trebuie închis, întrucât există şi o radiografie făcută de Fondul Monetar Internaţional (FMI), a ţinut să declare preşedintele Traian Băsescu în debutul celei de-a doua şedinţe de mediere între puterea judecătorească şi Executiv care are loc la această oră la Palatul Cotroceni.
Preşedintele a mai susţinut că în ceea ce priveşte finanţarea justiţiei, chestiunea a fost soluţionată, viitorea rectificare bugetară urmând să reflecte această stare de lucruri care va duce la asigurarea bunei funcţionări a acestui domeniu.
?Cred ca din punct de vedere al celeilalte problem, abordate şi închise data trecută, asigurarea funcţionaării sistemului de justiţie, nu o să avem nici un fel de problemă şi rectificarea bugetară va reflecta acest lucru? a afirmat şeful statului.
La medierea de astăzi participă din partea CSM, preşedintele Consiliului Virgil Andreieş, vicepreşedinte Bogdan Licu, şi membrii Dan Lupaşcu, Anton Pandrea şi Liviu Dăscălescu, iar de cealaltă parte se află ministrul Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti, Cătălin Predoiu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close