Băsescu, luat peste picior din PDL

26 Feb 2016   •   16:07
Băsescu, luat peste picior din PDL
ALEGERI LOCALE 2016. Deputatul PNL de Buzău Cezar Preda afirmă că intrarea lui Ludovic Orban în cursa pentru Primăria Bucureşti "îi mai temperează pe unii care se visau primari după ce au fost preşedinţi de ţară", adăugând că nu crede că Traian Băsescu va mai candida, scrie news.ro.

Deputatul Cezar Preda a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Buzău, că se va implica întru totul în campania electorală pentru candidatul PNL Ludovic Orban la Primăria Capitalei, precizând că liberalul "este în stare să ducă bătălia cu PSD" pe toate fronturile.

Preda a adăugat că Ludovic Orban va avea toată susţinerea sa, declarând totodată că intrarea în cursa electorală a liberalului "pursânge" schimbă planurile tuturor partidelor, inclusiv al fostului preşedinte Traian Băsescu. 

"Ludovic Orban va câştiga Primăria Capitalei, are tot ce-i trebuie unui candidat: experienţă, ştie ce înseamnă o primărie, e liberal pursânge, e în stare să ducă bătălia cu PSD pe toate planurile. Intrarea lui schimbă toate tacticile de campanie, inclusiv ale PSD. În plus, îi mai temperează pe unii care se visau primari după ce au fost preşedinţi de ţară. Ar fi ruşinos să ieşi pe locul 3. Nu cred că Traian Băsescu va mai candida, din moment ce Orban a intrat în luptă", a declarat Cezar Preda.

Europarlamentarul Cristian Buşoi, propunerea iniţială a PNL Bucureşti pentru Primăria Capitalei, s-a retras din cursa internă pentru desemnarea candidatului liberal, în urma rezultatelor sondajului realizat de partid, declarau pentru News.ro surse din partid.

În locul lui Cristian Buşoi, organizaţia îl propune pe deputatul PNL Ludovic Orban.

Fostul preşedinte Traian Băsescu declara că, aşa cum arată acum lista posibililor candidaţi pentru Primăria Capitalei, PSD ar câştiga "categoric", indiferent dacă candidatul social-democrat este Gabriela Firea sau altcineva.Parteneri
x close