Antena 3 CNN Politică Băsescu: M-am întâlnit cu Vântu, dar nu în parcare, ci în relaţia preşedinte - comunitate de afaceri

Băsescu: M-am întâlnit cu Vântu, dar nu în parcare, ci în relaţia preşedinte - comunitate de afaceri

Băsescu: M-am întâlnit cu Vântu, dar nu în parcare, ci în relaţia preşedinte - comunitate de afaceri
Sursa foto: Traian Bãsescu
04 Dec 2009   •   15:32

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit de-a lungul mandatului său cu diverşi oameni de afaceri, inclusiv cu Sorin Ovidiu Vântu, dar nu într-o parcare aşa cum a susţinut recent acesta, ci în cadrul firesc al relaţiei şefului statului cu reprezentanţii comunităţii de afaceri. Şeful statului a precizat vineri că relaţia cu Vântu este "alterată", deoarece a reuşit să-şi facă duşmani atât din acesta, cât şi din Dinu Patriciu.

"Sunt declaraţii contradictorii ale domnului Vântu. Dacă vă uitaţi în declaraţia dânsului din martie anul acesta, spune că nu s-a întâlnit niciodată cu mine. Acum, realitatea este că nu a existat om de afaceri cu care eu să nu mă întâlnesc în mandatul meu. Unii au rămas în relaţia firească preşedinte - comunitate de afaceri, alţii s-au supărat. Vântu este printre cei rămaşi supăraţi. Dar, şi aici vreau să vă spun că m-am întâlnit şi cu Voiculescu, şi cu...", a declarat Traian Băsescu, la Kiss FM.
În ceea ce priveşte declaraţiile lui Sorin Ovidiu Vântu conform cărora s-ar fi întâlnit cu acesta într-o parcare pentru a negocia sprijinul acestuia pentru câştigarea alegerilor în 2004, Băsescu le-a calificat drept copilării.
"Astea sunt copilării. M-am întâlnit şi cu Voiculescu, şi cu Patriciu şi e de notorietate întâlnirea. M-am întâlnit şi cu Becali", a spus Băsescu, accentuând că a te întâlni cu oameni de afaceri nu este o problemă şi rezultatele acestor discuţii.
"Problema este cum rămâne fiecare după această întâlnire. Şi eu trebuie să spun cu oarecare regret că, după întâlnirile cu Patriciu, relaţia noastră a devenit foarte proastă. Mi l-am făcut duşman. După întâlnirile sau întâlnirea cu Vântu, relaţia noastră e alterată. Mi l-am făcut duşman", a mai spus Traian Băsescu.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Sorin Ovidiu Vantu
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close