Antena 3 CNN Politică Băsescu mai vrea pământ: Aş vrea ca în familie să mai adăugăm măcar până la 500 de hectare

Băsescu mai vrea pământ: Aş vrea ca în familie să mai adăugăm măcar până la 500 de hectare

Băsescu mai vrea pământ: Aş vrea ca în familie să mai adăugăm măcar până la 500 de hectare
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    21 Noi 2013   •   08:46
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că familia sa ar dori să mai achiziţioneze teren până la 500 de hectare, pentru a face rentabilă şi achiziţia de maşini agricole în leasing.
 
"Aş vrea ca în familie să mai luăm, să mai adăugăm măcar până  la 500 de hectare, ca să faci rentabilă şi achiziţia în leasing de maşini agricole", a mărturisit şeful statului, miercuri, la B1 TV, potrivit Mediafax.
 
Preşedintele a precizat că nu va ieşi din politică şi nici nu va cultiva singur acest pământ.
 
"Nu eu voi sta pe tractor. Va trebui să angajez un inginer, un om de meserie", a mai spus Băsescu.
 
Şeful statului a arătat că s-a consultat cu mai mulţi agricultori şi oameni din domeniu, nu doar cu consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu, dar nu le va spune numele, pentru că, probabil de a doua zi se face o comisie de anchetă şi pentru ei.
 
"Astea-s vremurile, văd că e o comisie la Senat, se mai face una cu Camerele reunite, notarii au făcut şi ei o comisie (..) Cred că şi ăştia, Uniunea Compozitorilor, trebuie să facă o comisie, pentru că, prin lanul de grâu care a răsărit, cântă greieri, şi mai trebuie o comisie, să vedem de ce cântă greierii pe tarlaua familiei Băsescu", a spus preşedintele.

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

Anchetă la CEC, după scandalul creditului obţinut de Ioana Băsescu. O comisie a Senatului va verifica activitatea băncii

Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

×
Subiecte în articol: Pamant Ioana Basescu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close