Antena 3 Politică Băsescu merge înainte alături de Boc: „Premierul mi-a fost, îmi este şi îmi va fi un partener în încercarea să facem ce e de făcut”

Băsescu merge înainte alături de Boc: „Premierul mi-a fost, îmi este şi îmi va fi un partener în încercarea să facem ce e de făcut”

02 Feb 2012   •   11:42
Băsescu merge înainte alături de Boc: „Premierul mi-a fost, îmi este şi îmi va fi un partener în încercarea să facem ce e de făcut” Foto: Intact Images
Premierul Emil Boc a fost şi este în continuare un partener în încercarea de a face „ce e de făcut”,. A declarat joi, preşedintele Traianj Băsescu.

Premierul Boc mi-a fost, îmi este, îmi va fi un partener în continuare în a încerca să facem ce e de făcut. Noi am fost în situaţia în care am realizat foarte bine că esenţa modernizării României din '90 şi până acum doi-trei ani a fost menţinerea instituţiilor de dinainte de '89, pe care am aşezat legislaţia europeană. E în regulă, a mers şi aşa, până la un punct. Nu vă spun numai de ministere, uitaţi-vă la judeţe, avem aceleaşi Direcţii”, a declarat şeful statului.

Ce am înţeles amândoi, şi eu, şi primul-ministru, şi membrii Cabinetului: am înţeles că trebuie o reformă profundă a statului, fără această reformă, statul român nu poate fi performant. Iar, în momentul de faţă, esenţa performanţelor noastre în UE şi în corelarea dinte instituţiile statului român şi cele al UE este nevoia de a ne moderniza instituţiile pe care nu le-am modernizat, nu le-am flexibilizat, sunt prea scumpe, sunt prea birocratice', a spus Băsescu, la conferinţa 'România în UE. Cinci ani de la aderare”, a adăugat Băsescu, citat de Agerpres.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close