Antena 3 CNN Politică Băsescu: Mi-am reînnoit brevetul de comandant de navă pentru a demonstra că am alternativă

Băsescu: Mi-am reînnoit brevetul de comandant de navă pentru a demonstra că am alternativă

Băsescu: Mi-am reînnoit brevetul de comandant de navă pentru a demonstra că am alternativă
Sursa foto: Traian Bãsescu
28 Apr 2010   •   11:22

Preşedintele Traian Băsescu i-a explicat miercuri, şefului Comandamentului Suprem Aliat din Europa, James G. Stavridis, că şi-a reînnoit brevetul de comandant de navă pentru a demonstra tututor că nu este un politician fără alternative care ar putea rămâne fără serviciu dacă pierde alegerile.
Şeful statului l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe comandantul Comandamentului Suprem Aliat din Europa - SACEUR, amiralul James G. Stavridis.
"Am văzut în biografia dumneavoastră că v-aţi reînnoit brevetul, e un lucru minunat. Mai este valabil?", a întrebat în debutul discuţiilor James G. Stavridis.
Băsescu a arătat că şi-a reînnoit brevetul de comandant de navă pentru a demonstra tuturor că are alternativă, că nu este "un politician care ar putea rămâne fără serviciu dacă pierde alegerile".
Oaspetele l-a mai întrebat pe Băsescu dacă examinarea a fost scrisă. "Scris, dar şi pe simulator", a răspuns preşedintele.
Preşedintele Traian Băsescu afirma, în 5 octombrie 2009, că dacă nu va câştiga un nou mandat în fruntea statului, el are o meserie sigură şi bine plătită, precizând că are un brevet de comandant de navă de mare tonaj.
"Am un brevet de comnandant de navă, pe care l-am revalidat anul trecut în vară, am pierdut vara cu examenele la centrul de perfecţionare. Sunt un om care are o meserie foarte bună, sunt calificat pentru nave de mare tonaj, foarte bine plătit, deci nu sunt un şomer din politică", a spus Băsescu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu comandant nava politica
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close