Antena 3 CNN Politică Băsescu: Năstase şi Orban au venit la mine acasă să le rezolv dosare

Băsescu: Năstase şi Orban au venit la mine acasă să le rezolv dosare

Băsescu: Năstase şi Orban au venit la mine acasă să le rezolv dosare
02 Dec 2009   •   10:15

Traian Băsescu a declarat, miercuri dimineaţă, la Realitatea FM, că, în timpul mandatului său, au venit la el acasă mai multe persoane pentru a le rezolva dosarele. Printre numele precizate de către actualul şef al statului se numără Adrian Năstase, Dinu Patriciu, Sorin Roşca Stănescu şi Ludovic Orban. Preşedintele în exerciţiu susţine, însă, că nu a intervenit în niciun dosar.

Traian Băsescu a declarat că Adrian Năstase a venit la el în căutare de soluţii pentru închiderea dosarului.

"Adrian Năstase a venit la mine acasă în prima parte a mandatului. A venit pentru a găsi o soluţie să se închidă dosarul. Dacă neagă, o să am toatre probele că a făcut-o. Există înregistrările (n.r. de intrare-ieşire în reşedinţă) că m-a vizitat", a declarat Traian Băsescu.

La rândul său, Adrian Năstase a comentat afirmaţiile lui Traian Băsescu, pe blog-ul său. Preşedintele Consiliului Naţional al PSD susţine că şeful statului a fost cel care l-a invitat la el acasă pentru a-i spune că "nu dă dispoziţii procurorilor".

"La rândul meu, i-am spus că nu-l cred şi ne-am despărţit, eu păstrându-mi şi acum părerea că instrucţiunile respective le-a transmis prin intermediari", mai scrie Năstase, care acuză totodată momentul ales de către candidatul susţinut de PD-L la prezidenţiale pentru a face aceste afirmaţii.

În cazul liberalului Ludovic Orban, preşedintele în exerciţiu a declarat că acesta se interesa de accidentul rutier de lângă Cotroceni în care a fost implicat.

"Pe Ludovic îl frământa dacă de pe Cotroceni s-a filmat accidentul cu copilul. Vroia să ştie dacă poate continua minciuna că nu a lovit copilul", a spus Băsescu.

În replică, prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, pentru Mediafax, că "Traian Băsescu minte" şi că "încearcă să creeze subiecte false, pentru ca opinia publică să comenteze declaraţiile sale".

Un alt nume indicat de actualul şef al statului a fost Sorin Roşca Stănescu, Traian Băsescu reamintind episodul în care acesta a intervenit pe lângă el în favoarea lui Dinu Patriciu.


Antena3.ro


×
Subiecte în articol: dosare
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close