Antena 3 CNN Politică Băsescu: Nu-l văd pe Geoană în PDL sau UNPR. Vezi ce consideră o mare prostie şeful statului

Băsescu: Nu-l văd pe Geoană în PDL sau UNPR. Vezi ce consideră o mare prostie şeful statului

Băsescu: Nu-l văd pe Geoană în PDL sau UNPR. Vezi ce consideră o mare prostie şeful statului
Sursa foto: Foto: INTACT Images
14 Noi 2011   •   22:41

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la postul public de televiziune, că nu-l vede pe Mircea Geoană nici în PDL, nici în UNPR. În plus, Băsescu a menţionat că nu a mai văzut "prostie mai mare decât oferirea pe tavă" a singurei funcţii care permitea opoziţiei să facă politică legislativă.
   
El a spus că Geoană este un politician matur.
   
"În interiorul PDL - exclus. Mircea Geoană e un om politic matur (...). Nu am văzut prostie mai mare decât să-ţi pui pe tavă singura funcţie din care puteai să mai faci politică legislativă, dar asta e treaba partidului. Eu nu-l văd pe Mircea Geoană nici în PDL nici în UNPR", a declarat Băsescu.
   
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că BPN a votat unanim ca recomandarea Comisiei de integritate de excludere a lui Mircea Geoană din partid să fie supusă dezbaterii Comitetului Executiv.

Fostul lider al PSD, Mircea Geoană, a declarat, luni, că aşteaptă fără prea multe speranţe Comitetul Executiv în care se va discuta propunerea de excludere a sa din partid, întrucât actualul preşedinte, Victor Ponta, a redus la tăcere oameni curajoşi până acum.

 


×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close