Antena 3 CNN Politică Băsescu: Nu mai invocaţi sprijinul preşedintelui în campania internă a PDL

Băsescu: Nu mai invocaţi sprijinul preşedintelui în campania internă a PDL

Băsescu: Nu mai invocaţi sprijinul preşedintelui în campania internă a PDL
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Apr 2011   •   16:47

Purtătorul de cuvânt al preşedinţiei, Valeriu Turcan, a declarat, duminică, că Traian Băsescu "reia apelul către competitorii care şi-au anunţat candidatura la conducerea PDL, precum şi către susţinătorii acestora, să nu mai invoce sprijinul şefului statului în cadrul campaniei interne", portivit Mediafax.

"Preşedintele României, Traian Băsescu, reia apelul către competitorii care şi-au anunţat candidatura la conducerea Partidului Democrat Liberal, precum şi către susţinătorii acestora, să nu mai invoce sprijinul şefului statului în cadrul campaniei interne. În caz contrar, o reacţie a preşedintelui este inevitabilă"

În acelaşi timp, Turcan a mai anunţat că şeful statului îşi menţine disponibilitatea la dialog cu reprezentanţii tuturor platformelor din cadrul PDL, ăntre care trebuie să există respect reciproc.

"Şeful statului accentuează că este important ca lupta politică internă în cadrul principalului partid de guvernare să se desfăşoare într-un spirit de respect reciproc între candidaţi", a precizat Turcan.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat duminică, la Covasna, că nu se implică în campania niciunui partid, explicând că doar a anunţat pe cine îşi doreşte partener în PDL, iar "dacă vor să ţină cont e bine, dacă nu, iar bine".

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu pdl
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close