Antena 3 CNN Politică Băsescu: Nu pune nimeni problema remanierilor. Ce ne trebuie acum e stabilitate şi încredere - VIDEO

Băsescu: Nu pune nimeni problema remanierilor. Ce ne trebuie acum e stabilitate şi încredere - VIDEO

Băsescu: Nu pune nimeni problema remanierilor. Ce ne trebuie acum e stabilitate şi încredere - VIDEO
06 Mai 2010   •   19:49

Nu se pune problema unei remanieri guvernamentale deoarece este nevoie de stabilitate şi încredere. Afirmaţia îi aparţine şefului statului, Traian Băsescu, şi a fost făcută joi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Palatul Cotroceni.

?Nu pune nimeni problema remanierilor. Ce ne trebuie acum e stabilitate şi încredere?, a declarat Traian Băsescu. Preşedintele a adăugat că îşi asumă liniile programului de măsuri pentru restructurarea cheltuielilor din sistemul bugetar şi social şi a subliniat faptul că va fi un partener al Guvernului.

?Poate că decenţa şi solidaritatea sunt mai bune decât demagogia?, a spus şeful statului.

De asemenea, Traian Băsescu le-a atras atenţia celor nemulţumiţi de actualul Executiv că interesele politice au ?lăsat România fără Guvern timp de patru luni?.

?Cei care sunt nemultumiţi de ceea ce a făcut Guvernul le-aş aduce aminte că din interese politice au lăsat România fără Guvern în ultimele patru luni ale anului 2009?, a mai spus preşedintele.



Şeful statului a anunţat în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă că salariile bugetarilor se vor reduce cu 25%, iar pensiile şi ajutorul de şomaj vor scădea cu 15 procente.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: remaniere guvernamentala
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close