Antena 3 CNN Politică Băsescu nu se leapădă de Cocoş. UNDE sunt BANII luaţi ca şpagă în dosarul Microsoft. Preşedintele ştia asta de DOI ani

Băsescu nu se leapădă de Cocoş. UNDE sunt BANII luaţi ca şpagă în dosarul Microsoft. Preşedintele ştia asta de DOI ani

de O.P.    |    31 Oct 2014   •   05:56

Traian Băsescu îi ia apărarea lui Dorin Cocoş şi face chiar afirmaţii legate de un dosar penal aflat în plină desfăşurare. Preşedintele susţine că este o minciună afirmaţia că fostul şot al Elenei Udrea ar fi încasat 9 milioane de euro şpagă, în dosarul Microsoft.

Mai mult, şeful statului dezvăluie că ştia de această sumă şi că toţi banii ar fi blocaţi în conturi din Elveţia.

"S-a spus minciuna că Cocoş a încasat 9 milioane de dolari, când banii, cel puţin ceea ce ştiu eu, în cea mai mare parte a lor, sunt blocaţi în bancă, la solicitarea autorităţilor române, de doi ani. Deci sunt acolo, nu au ajuns la Cocoş şi nu mă interesează Cocoş în această ecuaţie, dar toată lumea o întreabă pe Elena Udrea: Dar cum ai avut nouă milioane de dolari şi ce ai făcut cu ei, unde sunt, nu se poate să nu ştii, că bănuiesc că nouă milioane de dolari sunt cam jumătate de camion? O fi fost aşa înţelegerea, dar banii nu au ajuns la Cocoş, în mod cert sau nu în casă la Cocoş, însă ceea ce eu ştiu e că cea mai mare parte a banilor este blocată într-o bancă din Elveţia", a declarat preşedintele.

×
Subiecte în articol: Dorin Cocos Elena Udrea dosarul microsoft

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close