Antena 3 CNN Politică Băsescu: Ponta e un Oprescu de mai proastă calitate

Băsescu: Ponta e un Oprescu de mai proastă calitate

Băsescu: Ponta e un Oprescu de mai proastă calitate
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    08 Oct 2013   •   20:46

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi seară, că premierul Victor Ponta este "un Oprescu de mai proastă calitate" şi că nici primarul Capitalei nu face nimic şi se ocupă cu şmecherii.
    
"Mi-am câştigat prestigiul că ce spun, fac, că ce spun este realitate, nu pot să stau în remorca unui mitoman cum e Victor Ponta şi să fim amândoi etichetaţi la fel. Omul acesta zâmbeşte, râde, e un Oprescu de mai proastă calitate. Măcar Oprescu are mai mult umor. Nici ăla nu face nimic şi tot cu şmecherii de pe malul Dâmboviţei. La fel şi Ponta. Numai că el se pare că nu e chiar de pe malul Dâmboviţei, şi mai neevoluat în modul în care exersează clovneria la nivel de şef de Guvern", a spus Traian Băsescu.
   
Preşedintele a susţinut că poate da câteva exemple despre cum şeful Guvernului face "pulbere", prin comportament, pactul de coabitare.
   
"Ce, crede că păcăleşte pe cineva, să spună că ?Nu eu am rupt pactul, ci preşedintele?? El trebuie să ştie că atunci când voi decide să îmi ridic semnătura de pe acest accord, o voi face cu toată convingerea şi informând public de ce, pentru că un pact care nu se mai respectă este golit de conţinut", a mai spus Băsescu.
   
Preşedintele a mai spus că s-a ferit să încalce acest acord de coabitare, dar asta nu înseamnă că va ezita să îşi retragă semnătura de pe el.

Citeşte şi:

Preşedintele Băsescu: Am trimis CSM o copie a acordului de coabitare

Crin Antonescu: Domnul Băsescu e nimeni din perspectiva viitorului

Crin Antonescu: USL nu a câştigat nimic din pactul de coabitare


Constantin: Pactul de coabitare a fost necesar când a fost încheiat, acum s-a consumat

Ponta: Băsescu mi-a spus-o direct. Cei care l-am suspendat trebuie să plătim!


Ponta: Băsescu nu a respectat pactul de coabitare

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close