Antena 3 CNN Politică Băsescu, preocupat de lucrările în infrastructură: ?Mă voi plimba pe şantierele care trebuie să aibă viaţă?

Băsescu, preocupat de lucrările în infrastructură: ?Mă voi plimba pe şantierele care trebuie să aibă viaţă?

Băsescu, preocupat de lucrările în infrastructură:  ?Mă voi plimba pe şantierele care trebuie să aibă viaţă?
Sursa foto: Traian Bãsescu
30 Iun 2009   •   17:10

Preşedintele Traina Băsescu şi-a găsit un nou motiv de vizite prin ţară. După petrecerile câmpeneşti de primăvară şi întronizările de episcopi de vară, şeful statului va trece în revistă în viitorul apropiat şantierele din ţară pentru a vedea cum evoluează lucrările de infrastructură. La finalul şedinţei CSAT , în cadrul căreia nu a pregretat să emită o serie de recomandări economice miniştrilor Guvernului, Traian Băsescu a sugerat că este nemulţumit de modul în care evoluează lucrurile în domeniul infrastructurii în care au investite 9 miliarde de euro.
Şeful statului a abordat acest subiect cu miniştrii de resort la finalul şedinţei CSAT de astăzi, profitând de participarea majorităţii membrilor Guvernului.
"Am rugat Guvernul să aibă în vedere accelerarea lucrărilor de infrastructură (...) Fără să fie un amestec, mă voi plimba pe şantierele care trebuie să aibă viaţă ca urmare a faptului că în buget se află 9 miliarde de euro destinaţi investiţiilor şi măcar din curiozitate o să merg pe aceste şantiere", a spus Băsescu, fără a menţiona şantierele la care se referă.
Şeful statului a precizat că a atins şi problema agriculturii, de vreme ce "este perioadă de recoltare". "Guvernul trebuie să dea atenţie modului în care recolta este tranzacţionată la capătul tarlalei, în momentul de faţă, la fel ca şi în anul trecut", a spus Băsescu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: infrastructura CSAT
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close