Antena 3 Politică Băsescu, pus în încurcătură de întrebarea unui puşti. Cum a răspuns fostul preşedinte

Băsescu, pus în încurcătură de întrebarea unui puşti. Cum a răspuns fostul preşedinte

de M.Z.    |    10 Feb 2017   •   21:15
Băsescu, pus în încurcătură de întrebarea unui puşti. Cum a răspuns fostul preşedinte
Sursa foto: Foto: Agerpres

Traian Băsescu s-a întâlnit vineri cu un grup de copii, pe holurile Parlamentului. Fostul preşedinte a fost luat la întrebări de câţiva dintre ei, fiind surprins de curiozitatea unui puşti.

"Azi, la Senat, m-am întâlnit cu un grup de copii din Ialomiţa, cei mai mulţi olimpici judeţeni, între clasele a IV-a şi a VIII-a. Cea mai interesantă întrebare pusă de un copil din clasa a VIII-a a fost: "ne recomandaţi să ne îndreptăm către politică?", iar răspunsul meu a fost: “da, cu o condiţie, înainte de a intra în politică, să aveţi o meserie sigură, în care să fiţi recunoscuţi ca profesionişti.

Doar aşa puteţi fi politicieni liberi şi independenţi faţă de şefii politici. Oamenii politici trebuie să aibă relaxarea că, atunci când nu mai sunt aleşi, nu devin oameni fără căpătâi.

Cei care nu au o meserie şi fac politică nu sunt decât cărători de geantă, pentru că sunt dependenţi de şefii lor politici. Eu, şi acum, am valabil brevetul de căpitan de cursă lungă", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Sursa: Observator.tv

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close