Antena 3 CNN Politică Băsescu reacționează, după ce procurorul Iorga a acuzat presiuni în dosarul Udrea

Băsescu reacționează, după ce procurorul Iorga a acuzat presiuni în dosarul Udrea

Băsescu reacționează, după ce procurorul Iorga a acuzat presiuni în dosarul Udrea
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    04 Iul 2017   •   19:27

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, marţi, după ce procurorul Mihaela Moraru Iorga a acuzat-o pe Codruţa Kovesi că a făcut presiuni pentru reţinerea Elenei Udrea, că dacă ar fi în locul fostei blonde de la Cotroceni nu ar mai sta "nicio clipă", ci s-ar duce "direct la CEDO".

„Doamna Codruţa Kovesi, împreună cu Coldea, au avut un plan de epurări prin arestări şi compromiteri. Codruţa Kovesi îl duce şi singură, indiscutabil, iar în ceea ce o priveşte pe Elena Udrea, de doi şi jumătate spun tot timpul că este o înscenare şi Gala Bute şi actualul dosar cu alegerile, dar nu îmi foloseşte la nimic. Iată că apar elemente. Dacă declaraţia procurorului de caz este că i-a cerut procurorul-şef DNA s-o aresteze pe Elena Udrea, această declaraţie este consemnată şi eu în locul doamnei Udrea nu aş mai sta nicio clipă, m-aş duce direct la CEDO pentru că este evident că nu are parte de un proces corect”, a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu.

Procurorul Mihaela Moraru Iorga a acuzat-o pe Laura Codruţa Kovesi că a făcut presiuni pentru reţinerea Elenei Udrea, ”chiar şi pentru o noapte”,deşi nu exista aviz pentru arestare din partea Parlamentului şi atunci ”totul era doar un circ mediatic”.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Elena Udrea CEDO Laura Codruta Kovesi
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close